Jansma Jacht B.V.


Bavaria Motorboats


Bavaria Sailing


Bavaria Catamarans


PROboot


Nautic Alliance Member


Chaparral 

  BAVARIA MOTORBOATS
  BAVARIA MOTORBOATS
  BAVARIA SAILING YACHTS
  BAVARIA SAILING YACHTS
  BAVARIA CATAMARANS
  BAVARIA CATAMARANS
Klik hier voor    
onze bedrijfsimpressie    

WELKOM BIJ JANSMA JACHT


Overweegt u de verkoop van uw schip? Door toenemende vraag uit binnen- en buitenland heeft u nu optimale verkoopkansen!

 

- Gunstige voorwaarden
- Uitstekende verkooprestultaten
- Internationaal opererend
- Meer dan 7.000 bezoekers per maand op onze eigen website
- Botenshows op eigen locatieTijd is kostbaar. Des te belangrijk is het de tijd goed te benutten. Met vrienden. Met familie. Met de mensen die belangrijk voor je zijn. Breng samen tijd door op de nieuwe Bavaria C45 en Bavaria C50. Geen ander zeiljacht in deze klasse biedt zoveel ruimte, zoveel comfort en zoveel mogelijkheden. Voel je thuis, voel je tevreden, ontspannen, geef om elkaar en leef voor de beste tijd van je leven: de tijd met elkaar.

Bekijk hier de nieuwe modellen van Bavaria:


 

NAUTITECH NIEUWS!

De Nautitech 40 OPEN is in een compleet nieuw jasje gestoken! Het OPEN-concept is nog steeds hetzelfde, maar met een compleet andere indeling in de salon en een zeer sexy look zowel binnen als buiten.

Vanaf nu leverbaar vanaf EURO 329.120,00 incl. BTW.

Meer info en foto's? Klik dan hier.

Bekijk hier de eerste beelden van de nieuwe Nautitech Open 40.De primeur Bavaria E40 Sedan 

NU TE BEZICHTIGEN IN DE SHOWROOM IN SNEEK!

Twee nominaties voor de BAVARIA E40

Na de eerste nominatie van de Bavaria E40 voor “The Best of Boats Award”, nu  ook de tweede voor de Europese Powerboot van het jaar 2017.

De Bavaria E40 heeft het publiek overtuigd met haar klassieke doch hedendaagse ontwerp, heel veel slimme manieren om ruimte te creëren, efficiëntie en prachtige vormgeving. De letter “E” staat dan ook voor Economisch, Ecologisch, Exploratie, Efficiënt en Emotie.

In totaal zijn er twee versies leverbaar, de E40 Sedan en de E40 FLY-versie, naar wens met twee of drie hutten. De centrale leefruimte aan boord van de E40 is de ruime salon. In deze ruimte heb je 360˚ zicht vanaf de stuurstand, de zithoek en de ruime keuken welke is voorzien van alle gemakken.

Meer informatie over dit unieke schip kunt u vinden via deze link of vraag een informatiepakket aan.


Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, meldt u zich dan aan via onderstaande button.


Primeur PROboot:
Jansma Jacht heeft een nieuw merk schip aan de portfolio toegevoegd namelijk de:
PROboot 30 en 36.

PROboot 30 (Recent getest door het Duitse blad 'WasserSport'. Link naar het testrapport)

Het polyester schip wordt in opdracht van ons geproduceerd in Engeland waar men bij uitstek in staat is een degelijk en zeewaardig, polyester schip te bouwen. De modellen zijn veelzijdig inzetbaar, zeer geschikt voor binnen, kustwateren- en open zee, en wat ons betreft een absolute “economische” CE-B gecertificeerde alleskunner. Lees meer......


Nautic Alliance:
Jansma Jacht is tijdens Boot Düsseldorf 2016 geselecteerd om als Bavaria dealer van de Benelux deel te nemen aan een omvangrijk Jacht - en Chartermanagement samenwerkingsverband, Nautic Alliance. Lees meer.

Locatie Sneek,

Jansma Jacht is een vooruitstrevend en dynamisch watersportbedrijf. De realisatie van ons multifunctionele watersportcomplex op het watersportbedrijventerrein ‘t Ges in Sneek betekent dat wij zeer klant- en service gericht kunnen werken. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit de jachtmakelaardij en zijn importeur/dealer van een aantal vooraanstaande merken t.w.: Aqua-Star Pilotboats, Bavaria Motorboats, de PROBoot, Chaparral sportboten en Robalo consoleboten. 


Locatie Muiderzand, Almere

Op de locatie in Almere zijn wij u zo goed mogelijk van dienst en staat bij ons een uitstekende serviceverlening hoog in het vaandel. Op de locatie werken gekwalificeerde medewerkers voor de verkoop- en service voor zowel nieuwe als gebruikte Bavaria zeiljachten en nieuwe Nautitech Catamarans. In Almere hebben wij net als in Sneek een full service werkplaats en is service op locatie een mogelijkheid. Tevens hebben wij ruimte voor de winterstalling op de wal. De mooie locatie leent zich perfect voor de presentatie en de verkoop van de zeiljachten, mocht u uw Bavaria willen verkopen.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap