Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


DHZ loodsen

DHZ loodsen
Ons multifunctionele watersportcomplex is gevestigd op een schitterende locatie aan de Houkesloot op het watersportbedrijventerrein ’t Ges – Sneek. Het watersportcomplex ligt in het hart van het Friese Merengebied, namelijk aan de oostkant van Sneek aan de Houkesloot, de bekende verbinding tussen Sneek en het Sneeker meer. Het complex is via de snelweg A7 zeer goed bereikbaar. Op het terrein zijn een aantal "DOE HET ZELF" loodsen gerealiseerd. De afmetingen van de loodsen zijn 20.50m (Lang), 7.50 m.(Breed) en 7.00 m.(Hoog).

De doe het zelf loodsen zijn per week maar ook voor langere periode te huur en uitermate geschikt voor kluswerkzaamheden aan uw schip. De huur van de loodsen is inclusief het gebruik van 220V-380V. De loodsen zijn voorzien van professionele verlichting. Verwarming van de loodsen is ook mogelijk, eventueel verbruik wordt per (brand)uur separaat aan u doorberekend. Voor (verf)spuitwerk- zaamheden is er een speciale "spuitloods" met afzuiginstallatie. Wij staan u graag persoonlijk te woord om u nader te informeren over de tarieven en de mogelijkheden.

* Weet u dat het ook mogelijk verschillende werkzaamheden aan ons uit te besteden zoals bijvoorbeeld:
* Poets, lak, en schilderwerk en onderwaterschip behandelingen
* Levering en inbouw van boegschroeven, kachelsystemen en navigatieapparatuur
* Fullservice van diverse motoren
* Onderhoud-en/of vervanging van teakdekken

Dit is slechts een greep uit ons aanbod. Voor de levering is het belangrijk voor u en ons tijdig een planning te maken. Op alle leveringen-en diensten zijn de HISWA Algemene Aannemings-,Verkoop- en Leveringsvoorwaarden van toepassing.
© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap