Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Nieuwe schepen

Nieuwe schepen

Bedrijfsprofiel:
Jansma Jacht is een vooruitstrevend en dynamisch watersportbedrijf. De realisatie van ons multifunctionele watersportcomplex op het watersportbedrijventerrein ‘t Ges in Sneek betekent dat wij zeer klant- en service gericht kunnen werken. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit de jachtmakelaardij en zijn importeur/dealer van een aantal vooraanstaande merken t.w.: Aqua-Star Pilotboats, Bavaria Motorboats en Bavaria Sailing Yachts, Chaparral sportboten en Robalo consoleboten.
 

Historie Jansma Jacht:
Jansma Jacht is in 1999 in het Friese Wartena gestart met de bemiddeling in de verkoop van gebruikte motorjachten, kotters, vletten, sportboten en zeiljachten. Vanaf 2000 zijn wij gevestigd op een schitterende locatie aan de Houkesloot. Op het watersportbedrijventerrein ’t Ges in Sneek is op een terrein van 20.000 m2 een multifunctioneel watersportcomplex gerealiseerd met een kantoor, verkoophaven, schiphuizen, een showroom, drie doe het zelf loodsen, twee geïsoleerde loodsen voor de winterberging en een full service werkplaats. In Sneek kunt u o.a. terecht voor onderhoud, reparaties en onderdelen. Onze specialisatie is het onderhoud van Volvo-motoren en de inbouw en levering van diverse multimedia- en navigatie apparatuur. Zo zijn wij o.a. dealer van Garmin, Raymarine, Mastervolt en Side Power boeg- en hekschroeven. Ook verzorgen wij service op locatie. Vanaf 2000 is Jansma Jacht importeur voor de Benelux van Bavaria motorboten.

Met ingang van 1 september 2012 is Jansma Jacht gestart als dealer van de Bavaria zeiljachten voor de Randstad, Zuid-Nederland en België en door Dufour aangesteld als importeur van de zeiljachten voor Nederland. De verkoop- en service activiteiten van Bavaria op de voor u bekende mooie en centrale locatie met showroom aan de IJmeerdijk 14 in Almere waar voorheen Van den Bosch Yachting gevestigd was. Omdat ons bedrijf nieuw is voor u stellen wij ons graag voor.


Locatie Almere
Op de nieuwe locatie in Almere zijn wij u zo goed mogelijk van dienst en staat een uitstekende serviceverlening hoog in het vaandel bij ons. Op de locatie werken gekwalificeerde medewerkers voor de verkoop- en service voor de zeiljachten van Bavaria en de Bavaria motorboten. In Almere hebben wij net als in Sneek een full service werkplaats en is service op locatie een mogelijkheid. Tevens hebben wij ruimte voor de winterstalling op de wal. De mooie locatie leent zich perfect voor de presentatie en de verkoop van de zeiljachten en motorboten.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap