Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Jachtservice

Jachtservice

Full service werkplaats:
Jansma Jacht heeft een full service werkplaats voor het onderhoud van diverse merken motoren zoals Volvo Penta, Yanmar en Mercruiser en algemeen reparatie- en/of onderhoud, poets, lak, schilder, polyesterwerk en antifouling. Ook voor het onderhoud en/of vervanging van teakdekken. Voor levering en inbouw van navigatie apparatuur en verwarmingssystemen kunt u bij ons terecht.

Winterberging
Jansma Jacht heeft twee volledig geïsoleerde/verwarmde loodsen met een totale oppervlakte van circa 3.000 m2 voor de winterberging van schepen. De inrijhoogte is maar liefst 7.50 m. Winterberging (met staande mast) buiten op het terrein is ook mogelijk.

Botenlift
Jansma Jacht beschikt over een botenlift, geschikt voor het hijsen van schepen tot 30 ton. De 3 doe het zelf loodsen met een inrij hoogte van 7 m. hebben een infrarood verwarming die thermostatisch wordt geregeld voor perfect schilderwerk. Er zijn 2 spuitloodsen. De loodsen worden per week verhuurd. (zie voor meer informatie in linker menu Doe het zelf loodsen)

Leveranciers
Jansma Jacht is leverancier van o.a. Garmin, Simrad, Ray Marine, Ebensp├Ącher, Webasto, Kabola, Vetus, Side Power, Volvo Penta, Yanmar etc.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap