Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Productie


Productie:

Bavaria's worden geproduceerd in de modernste en grootste Europese jachtwerf: Bavaria Yachtbau GmbH in Giebelstadt dichtbij Würzburg. Hier bouwen ca. 600 hoog gekwalificeerde medewerkers 27 tot 50 voet motor- en zeiljachten.

Iedere dag verlaten ca. veertien schepen de jachtwerf. Een wereldwijd distributienetwerk is verantwoordelijk voor de deskundige verkoop en een perfecte aftersales-service voor de jachten.

In deze werf is computer/robot ondersteunende fabricage en traditioneel scheepshandwerk efficiënt gecombineerd. Reeds in de voorfabricage van een Bavaria wordt computergestuurd CNC freeswerk gebruikt. Uitsparingen voor de dekluiken, vulopeningen en montagegaten voor beslagen en windschermramen worden precies op de juiste plek in het dek gefreesd. Een automatische lakstraat garandeert de hoogwaardige aanbreng van een laag lak op ieder meubelstuk.

Tijdens de gehele bouw van het jacht staat kwaliteitscontrole bij Bavaria in een hoog vaandel. Zo wordt, voordat aan een volgende bouwfase wordt begonnen, eerst het werk uit een voorgaande fase gecontroleerd. Daarnaast vindt nog een eindcontrole plaats bij de werf en nogmaals bij de dealer. Dit alles maakt het mogelijk Bavaria’s aan te bieden met een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap