Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Nautic Alliance

Nautic Alliance

NAUTIC ALLIANCE:

Niet alleen Bavaria kwam met nieuwe ontwikkelingen. Ook Jansma Jacht heeft tijdens Boot Düsseldorf niet stil gezeten.

Jansma Jacht is tijdens Boot Düsseldorf 2016 geselecteerd om als Bavaria dealer van de Benelux deel te nemen aan een omvangrijk Jacht - en Chartermanagement samenwerkingsverband, Nautic Alliance.

Het nautische platform is de perfecte oplossing voor investeerders, charterbedrijven, particuliere booteigenaren en de aangesloten geselecteerde Bavaria dealers die internationaal zaken doen. Jansma Jacht werkt onder haar eigen naam, maar met de expertise van de deelnemers van de Nautic Alliance ter plaatse. Als verlengstuk van onze organisatie dragen zij zorg voor de complete aflevering, overdracht, de administratieve afwikkeling en het verlenen van de beste service. Kortom Jansma Jacht heeft nu een servicepunt in alle aangesloten landen. Op dit moment zijn dat de Benelux landen, Engeland, Kroatië, Turkije en Zweden. U kunt nu naar wens uw Bavaria motorboot of zeiljacht laten leveren bij een service punt in het vaargebied van de betreffende landen, terwijl u met ons de zaken kort kan sluiten.

Het andere voordeel van het nautische platform is dat er een compleet charter management programma voorhanden is voor de aangesloten leden. Bovendien zal het netwerk nog verder uitbreiden. Het gezamenlijk optreden, de verkoop, marketing en de uitbreiding van de service verlening betekent een forse stap vooruit en onderstreept ons streven naar een flexibele dienstverlening voor u.

Voor meer informatie over de mogelijkheden staan wij u uiteraard graag te woord.Links naar onze partners:
www.pitter-yachting.com
www.gena-yachtcharter.com
www.clippermarine.co.uk
www.bavariasverige.se

www.nauticalliance.com

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap