Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


Bavaria Catamarans

Bavaria Catamarans
bekijk alle 5 foto's

Vanaf het begin heeft BAVARIA gestaan voor 'Visie & Innovatie'. Met het voortdurende ontwikkelingsproces van de CRUISER-lijn en de succesvolle toevoegingen van bijvoorbeeld de Vision-lijn en de motorjachten, is het eigenlijk voor de hand liggend dat Bavaria zich is gaan focussen op de ontwikkeling van Catamarans. Samen met de NAUTITECH-werf, één van de beste catamaran-scheepswerven ter wereld, heeft Bavaria meerdere modellen catamarans ontwikkeld.

Met de integratie van het 'NAUTITECH OPEN-concept' onder BAVARIA Catamarans, is de producie van NAUTITECH aangevuld met de kwalitatieve en kwantitatieve degelijkheid van BAVARIA. De samenwerking van beide werven dragen bij aan een nieuwe ontwikkeling op Catamarangebied en hebben menigeen versteld doen staan..

Waarom zeilen op een Catamaran?
Snelheid en comfort zijn de kerwoorden van het Catamaranzeilen. De fantastische zeileigenschappen, die voortkomen uit gewicht en waterverplaatsing, in combinatie met de enorme leefruimte aan boord, stabiliteit en zeilgemak, maken dat de NAUTITECH Catamarans zeer geliefd zijn onder mensen die langere tijd aan boord verblijven. Wie wil er nu niet helemaal uitgerust binnen NO-time op de plek van bestemming aankomen of een kopje koffie op tafel laten staan terwijl met gemak snelheden tussen de 15 en 20 knopen bereikt worden?

De NAUTITECH-lijn:
Marc Lombard is één van de beste en meest succesvolle Catamaran designers ter wereld. Lombard focust zich op zowel de performance kant van het zeilen gecombineerd met comfort. Zijn onverbiddelijke onderzoek en ontwikkelingen naar de high-performance race sector hebben er toe geleid dat hij zowel als zeiler als ontwerper heel veel prijzen heeft gewonnen. De NAUTITECH-lijn is dan ook hét voorbeeld dat een cruising catamaran niet zozeer een logge drijvende caravan op het water hoeft te zijn, maar the best of both worlds kan zijn. De NAUTITECH-lijn bestaat uit de volgende catamarans:

- De NAUTITECH Open 40

- De NAUTITECH Open 46

- De NAUTITECH FLY 46

- De NAUTITECH 54 (semi-custombuilt)

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap