Jansma Jacht B.V. BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA MOTORBOATS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA SAILING YACHTS
 BAVARIA CATAMARANS
 BAVARIA CATAMARANS

 


C65 (NIEUW)

C65 (NIEUW)
bekijk alle 8 foto's

 BAVARIA C65 - Ontdek meer!

Het nieuwe vlaggenschip voor volgend seizoen is in aanbouw en wordt begin 2018 verwacht. De C65, het nieuwe schip waarmee de C-serie uitgebreid wordt, is het grootste zeiljacht ooit gebouwd door Bavaria. De productie is al gestart en we hopen haar te mogen bewonderen tijdens de volgende editie van Boot Düsseldorf.

Met de C65 wil BAVARIA een statement maken in het "booming" segment tussen de 55 en 75 voet. Dit prachtige schip van 65 voet maakt een enorme indruk zowel boven- als benedendeks vanwege haar elegante en moderne design. U kunt het schip op verschillende manieren customizen met ruime keuze in layout, opties en interieurstyling.

De Bavaria C65 is een meesterwerk als het gaat om design, constructie en technologie. Ze is ontworpen voor zeilers die hoge verwachtingen hebben van hun jacht op het gebied van luxe, maar ook het zeilen zelf. Haar snelle maar ook betrouwbare zeileigenschappen zijn indrukwekkend. Ook als u langere perioden met haar onderweg bent, is zij met een kleine crew of zelfs single-handed te varen. Ze is geklasseerd als "Snelle Cruiser" en is de ideale "Blue water" zeiler.  Van Cannes tot Nice, van Hamburg tot de Caribean, met de C65 blijft geen zee onbevaren voor haar eigenaren.

Uit de technische specificaties van de C65 is af te leiden dat er een perfecte balans is tussen een elegant design, een enorme ruimte, een hoge betrouwbaarheid op zee én snelheid. Met een lengte van 19,45 m. en een breedte van 5,40 m. is de C65 zeer gestroomlijnd. Daarentegen is het benedendeks een heel ander verhaal: of u nu kiest voor een versie met drie of vier hutten, met een schippershut in de punt of niet, de BAVARIA C65 is ongelofelijk luxe als het gaat om ruimte.

De visie van BAVARIA is om het beste jacht in zijn klasse te bouwen. De BAVARIA C65 is ontworpen met juist die visie in gedachte: de ontwerpers, techniekers en bouwers gaan telkens weer de uitdaging aan om de beste oplossingen te vinden om aan deze visie te voldoen.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen omtrent de BAVARIA C65? Bezoek dan de BAVARIA C65 microsite en meld u aan!

© 2018 Jansma Jacht B.V. - home - sitemap